Вибираємо лише найкращі бездротові зарядки 2021 року

Процес заряджання телефону має свої складнощі. Він починається саме з того, що потрібно знайти провід з блоком живлення. Ці пристрої чомусь ніколи не лежать на своїх місцях, де їх залишаєш. Далі проблеми не закінчуються. Тепер потрібно ще штекером потрапити у відповідне гніздо для заряджання. Причому деякі типи зарядних елементів потрібно вставляти лише одному положенні. Якщо їх намагатися розташувати неправильно, можна пошкодити роз'єм. Якщо ви вже втомилися від таких проблем, тоді є альтернатива. Найкращі бездротові зарядки 2021 року, на які потрібно звернути увагу, розглянемо детальніше.

Конструктивні особливості та основні переваги бездротових зарядних пристроїв

Головні плюси застосування бездротових зарядних пристроїв полягає у зручності їх використання. Користувачеві необхідно лише розмістити свій телефон на спеціальній поверхні, після чого розпочнеться заповнення заряду акумулятора. Аналогічним чином можна заряджати не тільки телефони, але й інші пристрої: планшети, «розумний» годинник, навушники. Такі прилади повинні підтримувати опцію бездротової зарядки.
Принцип роботи пристроїв без дротів ґрунтується на електромагнітній індукції. Використовуються дві котушки, одна з яких називається джерелом, а друга – приймачем. Перша котушка розташована всередині бездротового пристрою, а друга – у смартфоні. При зближенні цих двох елементів відбувається передача електричної енергії у напрямку джерела до приймача.
Заряджання смартфона через бездротові системи знижує можливість деформації кабелів і роз'ємів. Адже дуже часто трапляється так, що під час підзарядки відбувається вхідний дзвінок. Абонент відповідає на нього і розмова затягується на довгий час. Іноді навіть забувається, що телефон знаходиться на зарядці, а різкі рухи можуть призвести до пошкодження як кабелю живлення, так і роз'єму. Такі випадки дуже поширені. Мінімізувати можливість їх виникнення допоможе тільки бездротова зарядка.

ТОП найкращих бездротових зарядок 2021 року

Якщо вирішили придбати бездротовий пристрій для зарядки гаджетів, тоді почати потрібно з вибору оптимальної моделі. Сучасні виробники пропонують вироби в дуже великому різноманітті видів та варіантів виконання. Однак купувати першу модель не варто, поки не будуть вивчені її особливості, переваги і недоліки. З цих відомостей можна робити відповідні висновки. Нижче наведено ТОП бездротових зарядок 2021 року.

Borofone BQ7 Prominent 2 in 1

Недорога модель бездротового пристрою, яка підтримує можливість одночасного заряджання кількох приладів. Виріб має вигляд тонкої овальної поверхні, якому завжди знайдеться місце на робочому столі або на тумбочці біля ліжка. Бездротова зарядка Borofone BQ7 Prominent пропонується у двох варіантах виконання: білого або чорного кольору.
Наявність спеціальних ніжок забезпечує нерухомість виробу під час експлуатації. Обидва виходи мають однакові параметри: 5/7,5/10W. Сумісна модель зі смартфонами з відповідною опцією, вони мають працювати за протоколом QI. Також можна заряджати цією зарядкою гарнітури TWS.
Переходимо до вивчення переваг моделі:
  • опція захисту від перегріву, перевантаження по струму та короткому замиканню;
  • наявність функції розпізнавання сторонніх предметів;
  • можливість підзарядки одразу двох гаджетів, що дуже зручно;
  • наявність індикатора заряджання;
  • порт для підключення кабелю Type-C;
  • наявність дроту у комплектації.
 
Виготовляється з таких матеріалів, як ABS-пластик та силікон. Має дуже приємне на дотик покриття. Розміри платформи – 200 х 90 х 11,3 мм, вага – 124 г. Невисока вартість обладнання робить його доступним, що дозволяє відносити виріб до середньої цінової категорії. Це відмінний варіант для всіх, хто має два телефони або інші гаджети з опцією бездротової зарядки. За допомогою цієї моделі можна швидко і зручно заряджати смартфони, які завжди будуть на своїх місцях.

HOCO CW24 3 in 1

Ще одна модель зарядного бездротового пристрою від виробника HOCO. Модифікація CW24 має овальну форму. Головна її перевага полягає у можливості одночасної зарядки трьох приладів. Вона дозволяє заповнювати заряд батарей таких гаджетів, як смартфони, «розумний» годинник, бездротові навушники.
Особливість цієї моделі зарядної станції у цьому, що кожного елемента є своє місце, оскільки реалізовано поділ на зони. Для смартфонів — зона з виходом на 5/7,5/10W, для гарнітури — 3W, для «розумного» годинника — 2W. Виготовляється корпус із дуже приємного по тактильному сприйняттю пластику. Розміри моделі становлять 200 х 92 х 10 мм, вага – 131 г.
Модель пропонується лише в одному варіанті виконання – білого кольору. У комплектації є кабель для підключення. Станція також має індикатор заряджання. Роз'єм підключення – Type-C. З мінусів слід виділити відсутність зарядного пристрою, який слід купувати окремо. При цьому важливо враховувати, що модель працює лише із зарядними елементами QC3.0. Пристрій сумісний з «розумним» годинником iWatch 1–5 поколінь.

Usams US-CD160

Бажаючим придбати ультратонкий бездротовий пристрій пропонується модель Usams US-CD160. Крім мінімальної товщини, виріб має незначні розміри, що підвищує зручність експлуатації. Його компактність спрощує процес транспортування. Для нього завжди знайдеться вільне місце, щоб розмістити на столі чи тумбочці.
Корпус виготовлений із пластику, вага становить 60 г. Вихідна потужність зарядного пристрою – 5/7,5/15 Вт. Ця модель призначена для використання разом зі смартфонами iPhone 12. Воно пропонується в одному кольоровому варіанті виконання. Розмір корпусу становить 63 х 63 х 6,6 мм. Основна перевага цієї моделі зарядного пристрою в тому, що воно дозволяє одночасно здійснювати заряджання та вести розмову по телефону або виконувати будь-які інші дії.
 
 
Вартість такого зарядного пристрою досить висока. Крім того, воно дозволяє здійснювати процес лише одного гаджета. За аналогічною вартістю можна купити моделі, які оснащені декількома платформами для підзарядки. З мінусів слід також відзначити відсутність індикації.

Gelius Pro Wireless Charger 3 in 1 15W GP-AWC01

Стильна та дуже зручна зарядна станція Gelius Pro Wireless Charger GP-AWC01 неодмінно порадує свого власника. Ця модель представлена ​​у вигляді компактної підставки для телефону та «розумного» годинника. Існує також зарядна платформа для заповнення енергії акумулятора бездротових навушників. Проте стильний дизайн та зручність експлуатації – це ще не всі переваги даного обладнання.
У комплекті постачається не тільки провід, а й блок живлення, що унеможливлює покупку додаткових елементів. Ця модель є сумісною з гаджетами, які підтримують стандарт QI. Платформа оснащена інтелектуальним підсвічуванням. Вона сигналізує про перебіг процесу заряду, що проявляється у вигляді мерехтіння синім кольором. Якщо на поверхні лежать сторонні предмети, або гаджети розташовуються неправильно, підсвічування буде світитися синім або зеленим з частим мерехтінням.
 
 
Кабель підключається до корпусу через Type-C. Розміри платформи становлять 136 х 101 х 136 мм. Наявність гумових ніжок виключає можливість мимовільного переміщення пристрою. Вихідна потужність відповідних зон:
  • телефон – 5/7,5/10/15 Вт;
  • «розумний» годинник – 2,5 Вт;
  • навушники – 3 Вт.
Станція оснащена захистом від перегріву, перенапруги, високих струмів. Ця модель сумісна з телефонами, які працюють на системах Android та iOS. Пропонується у чорному кольорі корпусу, який виготовлений із пластику.

WIWU Power Air 2 in 1 Wireless Charger

Зручна та компактна підставка-зарядка для телефонів та бездротових навушників. Ця модель має індикацію процесу. Її корпус виготовлений із алюмінієвого сплаву. Вихідна потужність складає 5/7,5/10 Вт. Є опція швидкої бездротової зарядки.
 
 
Модель пропонується у білому кольорі корпусу, має роз'єм Type-C для підключення кабелю. Телефон на підставці можна розміщувати як вертикально, так і горизонтально. Це зручно для перегляду відео під час заповнення заряду акумулятора. Ідеальний варіант для всіх, хто бажає придбати якісну і багатофункціональну зарядну станцію.

HOCO CW33 Ultra Charge 3 in 1

Бренд HOCO тішить своїх покупців різними новинками. Вони відрізняються не лише функціоналом, а й стильним дизайном. Зарядна станція HOCO CW33 має три зони, що дозволяє одночасно заповнювати ємності таких гаджетів, як смартфон, «розумний» годинник та бездротові навушники. Причому місця для телефону та «розумного» годинника представлені у вигляді спеціальних підставок.
 
Кожна зарядна зона має індикатор, який свідчить про перебіг процесу заряджання. Максимальна потужність платформи для телефону складає 15 Вт. Сумісна станція з усіма приладами, що працюють під керуванням протоколу QI. Для заряджання годинника необхідно власний зарядний пристрій (провід з блоком живлення). Телефон може заряджатися як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.
 
 
Порт Type-C для підключення кабелю знаходиться позаду. Місце для встановлення «розумного» годинника має функцію примагнічування. Корпус виготовлений із пластику. Він має розміри 152 х 106 х 108 мм. Вага станції становить 220 г. Головна перевага пристрою в тому, що його ціна набагато нижча, ніж у аналогів. Це робить його популярним серед користувачів.
 
Всі розглянуті моделі бездротових зарядних пристроїв відрізняються високою якістю, надійністю та доступністю. Перераховані варіанти можна купити в Україні, обравши для себе оптимальний тип як за функціоналом, так і за ціною. Віддавайте перевагу моделям, які користуються попитом серед користувачів, що гарантує їх надійність та безпеку.